MENU og PROGRAM NYTÅRSAFTEN 2017

Vi åbner dørene kl. 18:30 og byder velkommen i vores pyntede lokaler… Derefter serverer vi en lækker 5 retters menu bestående af:

FORRETTER
Carpaccio af letrøget og lufttørret oksemørbrad krydret med paprika og timian
Hummersuppe

HOVEDRETTER
Torskemedaljoner svøbt i pršut (kroatisk lufttørret skinke) serveres med kogte kartofler vendt i smør, rødbede salat og hjemmelavet hollandaise sauce
Kalvemedaljoner med stegte kartofler og gourmetsauce

DESSERT
Stort kagebord med diverse bosniske og kroatiske kager
Underholdning: Levende musik og mavedans
Kl. ca. 23:50 serverer vi et glas champagne så vi kan skåle Nytår ind
Kl. 00:00/00:30 Tak for en dejlig aften og Godt Nytår!
Hele aften vil vi servere udvalgte vine samt øl og vand ad´libitum.
Valg af vine har vores tjenere og vineksperten Olivier fra Kjær og Sommerfeldt stået for.
PRIS pr. person

Kr. 749.-