Arrangementer

Selskaber – Receptioner – Fødselsdage – Bryllupper – Konfirmationer – Firmafester – Familiefester – Barnedåb m.v

Gælder det f.eks.: møde for nogle få, bryllup for 50, festmiddag for 80 eller reception for 150 personer – vi har lokaliteterne og stiller 30 års erfaring til Deres rådighed
Ring til vor inspektør på 33 15 63 63 og få et menuforslag tilsendt eller allerbedst – aftal møde hos os, så vi sammen kan gennemgå Deres arrangement for udarbejdelse af et tilbud.
Nedenstående menuforslag er blot et udpluk af et hav af mulige variationer

SELSKABSMENUER

Kun mod forudbestilling – Minimum 10 personer
Til menuerne serveres altid frisk hjemmebagte brød og smør

Menu A

Forret: Dalmatisk luftørret skinke – serveres med melon, ajvar (auberginer, rød peber og krydderier) og oliven
Hovedret: Kalvamedaljoner – i gourmetsauce med fyldte kartofler og sæsonens grøntsager
Dessert: Flamberede pandekager – i Kruskovac (pærelikør) med vanilleis

299,- pr. person

Menu B

Forret: Kold fisketallerken – bestående af tre slags fisk samt friske krydderier
Hovedret: Oksemørbrad “Hercegovina” – Oksemørbrad fyldt med luftørret skinke og gouda ost. Serveres med svampesauce, kartoffelrosetter, broccoli, grønne bønner og grilltomat
Dessert: Sorbetis – med friske frugter og hjemmelavet hindbærsauce

399,- pr. person

SAMMENSÆT SELV DERES FESTMENU

Forretter: Laksepaté – med køkkenchefens egen dressing
Luksus rejecocktail – med kaviar i cantaloupe melon
Hummersuppe
Huserts skaldyrssalat – med krabbe, muslinger, rejer og blæksprutter

Hovedretter: Hercegovina´s spidsstegte lam – med stegte kartofler, forårsløg og tomater
Kalvesteg – stegt som vildt med tyttebær og waldorfsalat
Dagens fisk – med vilde ris samt dild/hvidvinssauce
Kalkun roulade – med spinat, fetaost og svampe, serveret med pastaskruer i dalmatinersauce
Helstegt oksefilet – med kraftig rødvinssky og sommergrøntsager

Desserter: Chokalade-mandel kage – med orangesorbet og frisk frugt
Vanilleis – med frisk frugt og hindbærsauce
Islagkage eller chokoladekage

Prisen for en tre retters menu

399,- pr. person

Udover de ovennævnte menuer er det muligt at sammensætte den menu efter eget valg. Ligeledes kan vi tilbyde Dem to forskellige vinarrangementer

Vinarrangement I

En Kir til velkomstdrink samt huserts rød- og hvidvin ad libitum

299,- pr. person

Vinarrangement II

En Kir til velkomstdrink samt højkvalitets rød- og hvidvin ad libitum

399,- pr. person

Vi ser frem til at imødekomme alle Deres ønsker og forslag.
På hjertelig gensyn på resaturant Hercegovina